Bij de loodgieter lekt de kraan

Mijn eerste maand als ondernemer zit er op, and what a ride. Ik kom pas net kijken, elke dag leer ik weer. Veel. Van mijn business coach, andere ondernemers, mijn klanten en ook van mezelf.

Het cliché is waar: bij de loodgieter lekt de kraan, bij mij ook. Mijn eigen marketing voer ik nog minimaal. Veel eerder ben ik bezig met het uitzetten van lijntjes, extra stappen zetten voor klanten en ervaren. De afgelopen maand heb ik een aantal (oude) liefdes (her)ontdekt:

✔ Schrijven! Ooit een Copywriting cursus gevolgd, dagelijks geblogd tijdens mijn wereldreis en nu mijn eerste schrijfopdrachten binnen. Ik krijg hier zóveel energie van. Dus mocht je een schrijfklus hebben: kom maar op! Ik klim graag voor je in mijn pen.

✔ Samenwerken! Ik ben op de achtergrond erg druk met toffe lanceringen met andere ondernemers. Ontzettend leuk om in andermans keuken te kijken en snel kansen te zien om mooie stappen voorwaarts te maken.

✔ Netwerken! Uit (onverwachte) hoeken krijg ik tips, telefoontjes en hulp aangeboden. Enorm fijn om dit te mogen ervaren.

Om dan maar even deze lekkende kraan te lijmen en mijn eigen marketing te doen: ik ben nog steeds aan het opstarten, dus mocht je iets weten of zelf hulp nodig hebben op Marketing gebied? Laat het me weten! 📣 Ik ben gespecialiseerd in copywriting en marketing strategie (vooral content) en ik help je graag op weg.

Een fijne dag gewenst.