Contentstrategie

Contentstrategie

Contentstrategie zorgt ervoor dat er doordachte keuzes worden op het gebied van content. Met een sterke strategie zorg je dat jouw boodschap, meerwaarde en kernwaarden op een krachtige en pakkende manier naar jouw relevante doelgroep wordt gebracht. Via de juiste kanalen weet je iedereen in zijn of haar de klantreis te raken en om te zetten tot actie. Ook kan ik je helpen op het gebied van pakkende teksten.

✔️ Sterke basis

Wij ontwikkelen samen jouw strategie, dé basis voor marketing.

✔️ Doelgericht

Werk met jouw contentstrategie concreet aan jouw doelstellingen.

✔️ Pakkende content

Pakkende en uitnodigende content die jouw doelgroep raken.

✔️ 10+ jaar ervaring

Mijn jarenlange ervaring en kennis pas ik toe op jouw content.

Deze klanten gingen je voor:

Klantcase

Voor CCV heb ik, in samenwerking met mijn CCV-collega’s, hét kennisplatform Digital Exchange opgezet. Een knowlegde center die gevuld is met podcasts, webinars en whitepapers. Alles op het gebied van de kracht en toekomst van betalen. Interessant voor grote én kleine ondernemers. Onder andere verantwoordelijk voor bijbehorende scripts (podcasts en webinars), whitepapers, blogs, social media posts en strategische keuzes in de communicatie. Kort samengevat: van strategie tot uitvoer.

Jasmijn is een creatieve en gedreven marketeer die in staat is om snel de essentie van de organisatie te begrijpen en dit om te zetten in concrete en relevante communicatie plannen.

Edwin Roobol
Director Marketing Axis

Jasmijn is planmatig, werkt hard en is creatief. Op basis van een goed doordachte strategie weet ze effectieve campagneplannen te maken. Jasmijn is ook een goede schrijver en levert uitnodigende content op.

Renske van Zuijlen
Online Marketeer Direct Service Groep

Jasmijn presteert, projecten worden opgestart en nog belangrijker: ze worden met goed gevolg afgerond. Jasmijn voert opdrachten uit en signaleert zeker ook zelf. Pro-actief, prettig en met humor.

Edwin Weiden
Accountmanager EXIT TOys

Laten we samenwerken!

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op via de contactpagina, of stuur een mailtje naar contact@jasmijncommunicatie of een appje naar 06 42836395. Meer over mij vind je ook op mijn LinkedIn-pagina.