Copywriting

Copywriting

Zit je uren naar je scherm te staren en komt er maar geen goede tekst op je scherm? Denk je eindelijk je tekst geschreven te hebben, maar ‘smoelt’ deze niet helemaal lekker of komt de boodschap toch niet helemaal over? Geeft het verhaal niet weer wie jij écht bent? Of heb je überhaupt geen inspiratie voor een pakkende tekst? No worries! Ik help je graag op het gebied van copywriting.

✔️ Relevante teksten

Jouw doelgroep wordt geraakt en geactiveerd door de tekst.

✔️ Juiste tone of voice

Pakkende en uitnodigende teksten die “jouw taal” spreken.

✔️ Bespaar tijd

Binnen no-time ontvang jij jouw nieuwe teksten.

✔️ 10+ jaar ervaring

Mijn jarenlange ervaring en kennis pas ik toe op jouw teksten.

Deze klanten gingen je voor:

Uitnodigende en pakkende teksten

Voor diverse opdrachtgevers klom ik in de spreekwoordelijke pen en pakte ik het ‘copywriting’-gedeelte op. Zo schreef ik voor Zorgtreffers de teksten voor de website, de voorwaarde is dat de teksten empathisch, concreet en onderscheidend zijn die zowel de medewerkers als opdrachtgevers aanspreekt. Voor Markkruip.nl schreef ik korte teksten die Marks specialistische werk verwoorden op een krachtige manier. Door de lancering van zijn nieuwe website én de uitnodigende teksten ziet hij zijn klantenaantal groeien.

Met Jasmijn werken is verfrissend, relaxed en duidelijk. Ze heeft structuur en een duidelijke ‘tone of voice’ in onze uitingen gecreëerd. Iets wat we al jaren probeerden maar nu ineens makkelijk lukt!

Petra Brouwer
Eigenaar Target Hospitality

Jasmijn heeft onze content een goede upgrade gegeven. Haar werkwijze is fijn en overzichtelijk. Ze brengt structuur, heeft een helicopterview en heeft ons voorzien van een hele lading handige output.

Renée van Putten
Marketeer Direct Service Groep

Komt jouw review binnenkort hier?

Jouw naam
Jouw functie

Laten we samenwerken!

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op via de contactpagina, of stuur een mailtje naar contact@jasmijncommunicatie of een appje naar 06 42836395.