Diensten

MARKETINGSTRATEGIE

Wil je jouw online business goed neerzetten én naar een hoger niveau tillen? Als marketing strateeg help ik je met je focus, strategie en uitvoer. Ik geef je grip en kennis zodat je online meer succes gaat boeken en je doelen behaald.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN
INTERIM

Liever een langdurige samenwerking? Ik ben ook beschikbaar als interim. Met mijn jarenlange werkervaring weet ik snel een complex marketingvraagstuk eigen te maken en door te dringen tot de kern. We behalen samen jouw lange termijn doelen.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN
CONTENTSTRATEGIE

Het is lastig om pakkende content te ontwikkelen die de relevante doelgroep aanspreekt én overtuigt om tot actie te komen. Met mijn jarenlange ervaring weet ik jouw doelgroep in beweging te krijgen met aantrekkelijke content.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN
COPYWRITING

Zit je uren naar je scherm te staren en komt er maar geen goede tekst op je scherm? Denk je eindelijk je tekst geschreven te hebben, maar ‘smoelt’ deze niet helemaal lekker? Met liefde (her)schrijf ik jouw teksten of zorg ik dat jij de juiste inspiratie krijgt.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN
PROFILERINGSTRAJECT

Wie ben jij als ondernemer, welke doelgroep wil je aanspreken en hoe wil jij je profileren? Wat is jouw meerwaarde ten opzichte van concurrenten? Ik ontdek dit graag met jou samen, zodat we jouw organisatie sterk online kunnen profileren.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN
EEN ANDERE MARKETINGVRAAG?

Heb jij een specifieke marketingvraag of heb je hulp nodig op marketinggebied, maar weet je niet zo goed op welke manier? Ik denk graag met je mee en geef je handvatten of een duwtje in de juiste richting. Neem vrijblijvend contact met me op en laat het me weten.

NEEM CONTACT OP
Waarom Jasmijn Communicatie?

Met meer dan tien jaar werkervaring in de online branche, waarin ik samen heb gewerkt met meerdere grote A-merken, durf ik te zeggen dat ik met veel praktijkvoorbeelden en mijn werkervaring in het ‘veld’ een goede basis kan neerzetten voor jou als ondernemer. Merken als Score, Logitech, Somfy en Chasin’ hebben in het verleden gebruik gemaakt van mijn expertise. Ik werk op een praktische en concrete manier en weet op een eenvoudige manier moeilijke marketing behapbaar te maken. Meer over mij vind je ook op mijn LinkedIn-pagina. Neem vrijblijvend contact met me op.