Marketing kletspotje

Het Marketing Kletspotje met inspirerende vragen

Wil je een inspirerende sessie combineren met teambuilding? Ga dan voor het Marketing Kletspotje. Ik heb 50 inspirerende (marketing) vragen voor jou geformuleerd, zodat jij deze kunt afdrukken, in een grote pot kunt doen en samen met jouw team kunt beantwoorden. Gegarandeerd dat jij tot nieuwe inzichten komt op marketinggebied, maar ook bedrijfsbreed.

Marketing Kletspotje € 7,95
50 inspirerende vragen

Kom tot nieuwe inzichten door 50 inspirerende vragen buiten de reguliere, ‘bekende’ vragen om. Verwacht onder andere vragen over kernwaarden, concurrentie, klantreizen, klantbehoeften en fans creëren.

Goed voor de teambuilding

Trek jouw team (online) bij elkaar en betrek iedereen in dit gesprek. Leer van elkaars’ antwoorden en hoor hoe anderen naar bepaalde zaken kijken.

Nieuwe inzichten, focus en inspiratie

Geef richting aan jouw marketing, én jouw bedrijf. Door deze vragen eerlijk te beantwoorden kom je tot nieuwe inzichten en krijg je meer focus voor de toekomst.

Kom samen tot gouden ideeën

Door elkaars’ antwoorden kom je tot nieuwe ideeën. Reageer op elkaar, neem elkaar mee in jouw gedachten en kom samen tot de beste ideeën voor de toekomst.

Over het Marketing Kletspotje

Jaren geleden waren ze ontzettend populair: de kletspotjes. Een pot gevuld met kaarten met daarop een vraag. Om het gesprek gaande te houden óf eens andere vragen te stellen dan je normaal doet in een gesprek. Hierdoor leer je elkaar beter kennen.

Met de kennis van de populariteit en eenvoud van de ‘kletspotjes’ heb ik de Marketing Kletspot ontwikkeld met inspirerende, doelgerichte en praktische vragen. Mijn missie is om marketing behapbaar te maken voor élke ondernemer en met de kletspot bundel ik teambuilding, inspiratie én kennis van collega’s met een blik op de toekomst.

 

Hoe ga je aan de slag?

Na jouw aankoop ontvang je een e-mail met daarin een bestand om af te drukken. In dit bestand zitten 50 inspirerende kaarten die je eenvoudig uitknipt en zelf in een pot kunt stoppen. Trek jouw team (online) bij elkaar, hussel de kaarten en laat iedereen een aantal vragen beantwoorden.

Uiteraard hoop je dat er een leuke discussie ontstaat en er nieuwe ideeën ontstaan. Tip: laat iemand de antwoorden notuleren, zodat je na de meeting genoeg inspiratie hebt voor in de toekomst.

Het Marketing Kletspotje kan niet geretourneerd worden. Dit omdat het product direct geleverd wordt. Door op ‘Betalen’ te klikken, stem je namelijk in met directe levering en zie je af van jouw herroepingsrecht.