Succesvol Werven

Succesvol Werven

Het vinden van de juiste medewerkers is nog nooit zo lastig geweest. De huidige markt is uitdagend. Hoe zorg je dat je onderscheidend bent en opvalt tussen de concurrenten? En hoe zorg je dat je de juiste kandidaten vindt? Leer in drie concrete en praktische modules de juiste kandidaten werven. Ik neem je mee in de wereld van een sterk werkgeversimago, unieke vacatureteksten en zichtbaarheid.

Succesvol Werven
Praktische video’s en templates

Je ontvangt drie video’s waarin telkens 1 onderwerp centraal staat, zoals jezelf profileren als werkgever, pakkende vacatureteksten schrijven en het creëren van zichtbaarheid. Ondersteund door handige templates, planningen en checklists.

Sterk profileren als werkgever

Samen ontwikkelen we jouw Canvas voor Succesvol Werven, zodat jij je sterk kunt profileren Je krijgt inzichtelijk wat jouw identiteit is, wat toekomstige medewerkers zullen waarderen en hoe jij je kunt positioneren ten opzichte van concurrenten.

Checklist en template voor teksten

Schrijf unieke vacatureteksten die onderscheidend zijn. Ontvang 10 praktische tips en een template waarmee je direct een pakkende vacaturetekst schrijft om de juiste kandidaten aan te trekken.

Content ideeën en contentplanning

Zorg dat je zichtbaar bent bij relevante kandidaten. Ik geef je content ideeën om direct te plaatsen en daarnaast een handige contentplanning om te zorgen dat je regelmatig zichtbaar bent.

✔️ Module 1 - Sterk profileren als werkgever

Aan de hand van een speciaal ontwikkeld canvas krijg jij inzichtelijk wat jouw identiteit is, wat toekomstige medewerkers zullen waarderen in jou als werkgever en hoe jij je kunt positioneren ten opzichte van concurrenten.

✔️ Module 2 - Unieke vacatureteksten

Ik geef je 10 praktische tips om pakkende en uitnodigende vacatureteksten te schrijven. Deze tips kun je direct toepassen. Daarnaast ontvang je een template van een sterke vacaturetekst.

✔️ Module 3 - Zichtbaarheid

Leer hoe je een vacature verspreid en hoe je kiest voor de juiste kanalen. Ik laat je zien wat je kunt plaatsen om relevante kandidaten te werven, met hulp van een contentplanning

Over Succesvol Werven

In deze cursus staat de uitdaging rondom het werven van juiste kandidaten centraal. De cursus is opgedeeld in drie modules:

1. Sterk profileren als werkgever: zodat iedereen bij jou wil werken
2. Unieke vacatureteksten: leer uitnodigende teksten schrijven
3. Zichtbaarheid en verspreiding: leer alles over het verspreiden van vacatures en zichtbaarheid

Elke module bevat een bruikbare video van circa 10 minuten en een praktische hand-out waarmee je direct aan de slag kunt. Zo ontvang je een Canvas voor een sterk werkgeversimago, een checklist en template voor de perfecte vacaturetekst, content ideeën om direct te plaatsen en een contentplanning.

Na deze cursus kun jij:
✔ een sterk werkgeversimago ontwikkelen (waar iedereen wil werken ;-))
✔ jouw organisatie sterk profileren
✔ uitnodigende vacatureteksten schrijven
✔ onderscheid maken in welke kanalen je in wil zetten om te werven
✔ regelmatig online zichtbaar zijn
✔ gerichter potentiële kandidaten bereiken

HOE GA JE AAN DE SLAG?

Na jouw aankoop ontvang je een e-mail met daarin een startkaart. Hierin staat de link en jouw wachtwoord voor de afgeschermde omgeving. Hier vind je alle de video’s en templates die bij de modules horen.

Wat ontvang je precies na aankoop?
Toegang tot een afschermde omgeving, met daarin:
✔ 3 modules met elk een video waar het onderwerp centraal staat
✔ concrete tips gebaseerd op 10 jaar online werkervaring
✔ handige, direct toe te passen templates en checklisten

Je hebt 1 jaar toegang tot de afgeschermde omgeving en kunt dus te allen tijde de video’s en praktische tips bekijken.

De cursus “Succesvol Werven” kan niet geretourneerd worden. Dit omdat het product direct geleverd wordt. Door op ‘Betalen’ te klikken, stem je namelijk in met directe levering en zie je af van jouw herroepingsrecht.