Incompany ChatGPT training

Incompany ChatGPT training

Teamkracht door AI –
Versnel en verrijk je inhouse copywriting

Tijdens de Incompany ChatGPT training leer ik jouw team hoe ze ChatGPT kunnen benutten om sneller hoogwaardige content te genereren én om deze te optimaliseren voor verschillende platforms en doeleinden. Van het creëren van pakkende advertentieteksten tot het verfijnen van blogs en het personaliseren van klantcommunicatie, de training dekt alle facetten.

Laat je team de geavanceerde technieken en strategieën leren die nodig zijn om AI-gereedschappen effectief te gebruiken. Verhoog de productiviteit, verbeter de kwaliteit van de content en blijf je concurrenten een stap voor.

Neem nu contact op en zet de eerste stap naar het veranderen van je aanpak. Ontdek de kracht van AI in je dagelijkse communicatie!

Wat is ChatGPT?

ChatGPT is een geavanceerd taalmodel ontwikkeld door OpenAI. Het helpt jou bij het schrijven van sterke teksten door creatieve ideeën te genereren, pakkende zinnen te formuleren en algehele schrijfvaardigheden te verbeteren. Als een krachtige schrijfassistent produceert dit taalmodel snel en efficiënt content, waardoor het een waardevolle tool is voor diegenen die op zoek zijn naar inspiratie en ondersteuning bij het schrijfproces.

(En ja, deze tekst is geschreven met behulp van ChatGPT. Binnen 5 seconden stond deze alinea online!)

Is dit interessant voor jou?

De Incompany ChatGPT training is interessant voor:

  • Consistentie en kwaliteit in communicatie: door ChatGPT wordt consistentie in de merkcommunicatie behouden en tegelijkertijd de kwaliteit van de inhoud verbeteren. Training in het gebruik van ChatGPT helpt bij het vasthouden aan een uniforme toon en stijl die aansluit bij de merkidentiteit.
  • Versterking van copywriting vaardigheden met AI: jouw werknemers worden getraind om ChatGPT te gebruiken voor het verfijnen en optimaliseren van copywriting.
  • Efficiëntie in content creatie: jij en jouw collega’s leren hoe ChatGPT wordt ingezet om snel hoogwaardige concepten te genereren. Dit versnelt het creatieproces aanzienlijk en stelt collega’s in staat om zich te concentreren op strategischere en creatievere aspecten van hun werk.

Antwoord op jouw vraag:
Van ideevorming tot uitvoering. Leer hoe ChatGPT jou helpt.

Inzicht en interactie:
leer van een expert op het gebied van ChatGPT en copywriting.

 Persoonlijke begeleiding:
Bespreek jouw specifieke vragen en uitdagingen. Krijg concrete handvatten.

Concreet aan de slag:
Door jouw nieuwe kennis kun je na de sessie zelf concreet aan de slag.

Wat anderen zeggen:

Ik werd meteen heel enthousiast en wilde de rest van de dag oefenen met ChatGPT, want er ging een wereld voor me open!

Sarah Kuypers
- sarahkuypers.nl

Jasmijn heeft kennis over ChatGPT die echt verder gaat dan hoe schrijf ik een basis blog of kom ik tot een goede prompt.

Melinda Thomas
Creatieve marketeer bij Buro Mel

De training was heel praktisch, boeiend en boordevol handige tips die ik meteen in de praktijk kan brengen.

Maureen Reulink
Communicatiespecialist Seppworks

Praktische details

  • Datum: wanneer we beiden kunnen
  • Duur: in overleg, vaak tussen de 2 en 4 uur
  • Locatie: bij jou op kantoor of op mijn kantoor in het Hanzepand (Doetinchem)
  • Aantal deelnemers: in overleg, in principe minimaal 3, maximaal 6
  • Investering: afhankelijk van het aantal deelnemers

Aanmelden
Aanmelden kan via onderstaand formulier. Ik krijg een melding van jouw verzoek in mijn mailbox en daarna zoeken we naar een geschikt moment wanneer we beiden kunnen. We overleggen dan direct of je een concreet vraagstuk hebt.

Waarom ik dit jou kan leren…

Ik ben Jasmijn, al meer dan 10 jaar actief als marketeer, contentstrateeg en copywriter. Sinds de populaire opkomst van ChatGPT heb ik mij direct verdiept in deze technologie.

Met onder andere een ChatGPT-certificaat van Beeckestijn Business School op zak én veel praktijkervaring durf ik het aan om mijn kennis aan jou over te dragen. Ik ervaar zelf zóveel gemak van deze technologie dat ik deze graag met je deel.

Wil je meer weten over mij? Bekijk hier mijn LinkedIn-profiel.

Meld je nu aan!

Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op.

Kun je me alvast een beetje meenemen in de richting van jouw uitdaging / vraagstuk. Waar loop je tegenaan en wat verwacht je van mij?

ChatGPT-training op maat:

ONLINE TRAINING

Ben je freelancer, creatief en wil je voor jouw eigen onderneming ChatGPT praktisch en snel inzetten? Volg dan mijn online training waarbij ik je veel bruikbare tips geef.  Je leert alles over de voorbereiding, de toepassing en het beoordelen en personaliseren van de output. Ook ontvang je een werkboek boek als naslagwerk.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN
INCOMPANY TRAINING

Wil je met het hele team naar een hoger niveau en ChatGPT op dezelfde manier inzetten? Ik verzorg graag een incompany training op jouw locatie. Met een aantal deelnemers nemen we de basis én dat stapje extra door. Deze training zit vol met praktische tips en kan afgestemd worden op jouw specifieke uitdaging.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN
1-OP-1 SPARMOMENT

Spar samen met mij tijdens dit online ChatGPT-uur.  We sparren een uur, je kunt me alles vragen over de inzet van ChatGPT voor copywriting. Ik leer je de basis van prompten, inspiratie zoeken én het personaliseren van de output. Je eindigt dit uur met een concreet advies én heel veel kennis. Je kunt daarna verder zelf aan de slag.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN