Interim marketing specialist

Interim

Op zoek naar een interim op marketing gebied? Ik help je graag! Soms heb je tijdelijk handjes nodig, een frisse blik en iemand die de snelheid erin brengt (of houdt). Tijdens mijn interim projecten heb ik alle tijd voor jou. Met meer dan tien jaar werkervaring in de online branche weet ik snel, praktisch en doelgericht resultaten te behalen.

✔️ Sterke basis

Wij ontwikkelen samen jouw identiteit, dé basis voor marketing.

✔️ Doelgericht

Werk met jouw marketingstrategie concreet aan jouw doelstellingen.

✔️ Behapbaar

Ik zorg dat je jouw marketingplan snapt, ook zonder marketingkennis.

✔️ 10+ marketingervaring

Mijn jarenlange ervaring en kennis pas ik toe op jouw onderneming.

Deze klanten gingen je voor:

Klantcase

Bij EXIT Toys heb ik mij 13 maanden als Interim Marketing Manager ingezet met als doel de marketingafdeling op te zetten en te laten groeien naar een volwaardig team. Hierbij heb ik onder andere de benodigde rollen gedefinieerd, de juiste mensen geworven en hen ingewerkt. Ook zorgde ik voor structuur en was ik eindverantwoordelijk voor alle interne en externe communicatie, de gehele conversiefunnel en ontwikkeling van toekomstgerichte strategie plannen over o.a. de positionering van het merk en een stijgende verkoop.

Jasmijn heeft als interim manager bij EXIT Toys marketing echt een flinke duw in de juiste richting gegeven. Vanuit haar kennis en ervaring weet ze snel te schakelen op zowel strategisch als tactisch niveau.

Joris Aerts
Manager E-Commerce & Business Automation EXIT Toys

Ik heb Jasmijn ervaren als een zeer gedegen, hard werkende en flexibele marketing consultant. Ze weet complexe communicatietrajecten te coördineren. Ze is communicatief sterk en staat altijd open om verder te leren.

Sasja Bouwman
CEO bij Improve Digital Marketing

Jasmijn heeft het fundament voor ons marketing team gecreëerd. Ze is niet bang om groots te denken. Ze heeft als rust in de chaos gecreëerd en een basis structuur opgezet waar wij als team verder mee kunnen.

Willemijne van den Brink
Grafisch Vormgever EXIT TOys

Laten we samenwerken!

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op via de contactpagina, of stuur een mailtje naar contact@jasmijncommunicatie of een appje naar 06 42836395.