Online Vragenuur

Online Vragenuur

Binnen één uur een snel, concreet en praktisch antwoord op je brandende marketing vraag? Ik help je graag!

Soms heb je een marketing vraag waar Google geen kant-en-klaar antwoord op heeft. Je googelt je suf, maar hebt hier eigenlijk geen tijd voor, óf je krijgt juist algemene tips waar je voor je gevoel niets aan hebt. Je wilt nu een snel, concreet en praktisch antwoord waar je direct mee aan de slag kunt. In mijn Online Vragenuur heb ik alle tijd voor jou.

Herkenbaar?

In mijn Online Vragenuur hebben we een één-op-één sessie waarin ik jouw drie, vooraf ingestuurde, marketingvragen beantwoord. Ik bereid deze voor, en ik zorg dat jij na ons sparringsuur direct en concreet aan de slag kan. Ook ontvang je de besproken tips nogmaals in je mail zodat je deze altijd terug kunt lezen. In mijn Online Vragenuur behandel ik jouw marketingvragen één-op-één, zoals:

✔ Wat moet ik met social media?
✔ Hoe krijg ik meer website bezoekers?
✔ Waar haal ik constant inspiratie vandaan voor campagnes en posts?
✔ Hoe zorg ik dat mijn doelgroep mij vindt?
✔ Hoe zorg ik dat mijn online investering geld oplevert?
✔ Waar moet ik me online op focussen?
✔ Et cetera

Hoe gaan we aan de slag?

Stap 1 - INTAKE

Vul het aanmeldformulier in en beschrijf hierin jouw drie grootste marketingvragen. Ik bel je vervolgens op om een afspraak te maken en stuur je daarna een e-mail ter bevestiging met hierin een link naar ons videogesprek. Vervolgens bereid ik jouw vragen voor.

Stap 2 - ONLINE VRAGENUUR

Zorg dat je op ons afgesproken tijdstip klaar zit zodat we het uur volop kunnen benutten. We hebben een videocall waarin ik in dat uur alle aandacht voor jou, jouw vragen en zorg ik dat je na onze sessie direct aan de slag kunt door de handvatten die ik je gegeven heb.

Stap 3 - AFRONDING

Na het uur ontvang je ook per mail jouw antwoorden, zodat je deze informatie nogmaals als naslagwerk kunt gebruiken. Handig, want zo hoef je tijdens ons videogesprek geen aantekeningen te maken en kun je je volop op ons gesprek focussen.

Jij wil bezig zijn met waar jíj goed in bent (jouw business) en geen uren besteden aan het zoeken van antwoorden op marketingvragen. Ik help je concreet en praktisch zodat je direct verder kunt.
Jasmijn is een creatieve en gedreven marketeer die in staat is om snel de essentie van de organisatie te begrijpen en dit om te zetten in concrete en relevante communicatie plannen.

Edwin Roobol –
Director of Marketing EMEA at Axis Communications

Wat krijg je?

Wanneer jij je aanmeldt krijg je mijn complete aandacht om jouw onderneming succesvol online neer te zetten. Deze aanpak bestaat uit onderstaande stappen:

✔ Intake: we bespreken jouw grootste knelpunten en vragen door. We bepalen een focus.

✔ Online Vragenuur: in het uur hebben we een videogesprek waarin ik, als marketing adviseur, alle aandacht voor jouw marketing, doelen en concrete vraagstukken heb. We nemen alles stap voor stap door.

✔ Naslagwerk: de antwoorden op jouw vragen krijg je nogmaals per e-mail zodat je deze in de toekomst als naslagwerk kunt gebruiken. Deze zal ik aanvullen met tips & tricks en een extra attentie.

Klinkt dit interessant?
Investering

€ 150

(excl. btw)

De genoemde prijzen zijn exclusief btw.