Over Jasmijn Communicatie

Over Jasmijn Communicatie

Met meer dan 10 jaar online ervaring weet ik marketingvragen om te zetten naar een concreet advies én actieplan. Ik help ondernemers met het bereiken van hun online doelen en successen. en zorg ervoor dat je direct aan de slag kunt en resultaat ziet.

Over Jasmijn

Ik ben Jasmijn Kruese en ik help ondernemers met het bereiken van hun online doelen en successen. Met mijn jarenlange ervaring in de online branche weet ik met veel praktijkvoorbeelden grote marketingvragen om te zetten naar een concreet advies én actieplan. Ik zorg ervoor dat je direct aan de slag kunt en resultaat ziet.

In het kort –
In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en heb daarna fulltime gewerkt in de online wereld. Voor grote A-merken als EXIT Toys, CCV, Score, en Logitech. In de loop van de jaren ben ik actief betrokken geweest bij de ontwikkeling, het opzetten en analyseren van online projecten en multi channel campagnes. Lees meer over mijn werkervaring op mijn LinkedIn pagina.

Waarom Jasmijn Communicatie? –
Met veel praktijkvoorbeelden, parate vakkennis en een toegankelijke houding adviseer ik je graag in begrijpelijke marketingtaal naar een hoger niveau. Of het nu op is door een contentstrategie op te stellen,  een tof en pakkend stuk te schrijven of een langdurige samenwerking.

Er verschijnt een glimlach op mijn gezicht als mij gevraagd wordt om van ‘niets’, ‘iets’ te maken. Hopelijk kan ik ook voor jou iets betekenen in de toekomst. Wie weet ben je op deze website gekomen met een reden, heb je een vraagstuk waar je niet uitkomt of ben je op zoek naar een dosis inspiratie. Kijk rustig rond, en mocht je een vraag hebben, dan kun je me altijd een bericht sturen.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste Marketing tips? Volg me dan op LinkedIn.

Wat anderen zeggen over Jasmijn Communicatie:

Jasmijn heeft als interim manager bij EXIT Toys marketing echt een flinke duw in de juiste richting gegeven. Vanuit haar kennis en ervaring weet ze snel te schakelen op zowel strategisch als tactisch niveau.

Joris Aerts
E-commerce Manager EXIT Toys

Jasmijn is planmatig, werkt hard en is creatief. Op basis van een goed overdachte strategie weet ze effectieve campagneplannen te maken. Jasmijn is een goede schrijver en levert uitnodigende content op.

Renske van Zuijlen
Online Marketeer DIRECT Service Groep

Jasmijn weet als geen ander een nieuw project direct naar zich toe te trekken en structuur te geven. Ze durft hiervoor de juiste, kritische vragen te stellen zonder de menselijke kant uit het oog te verliezen.

Joost van der Velde
Manager PM bij DTC Media

Ik heb Jasmijn ervaren als een zeer gedegen, hard werkende en flexibele marketing consultant. Ze weet complexe communicatietrajecten te coördineren. Ze is communicatief sterk en staat altijd open om verder te leren.

Sasja Bouwman
CEO Improve digital marketing

Jasmijn heeft het fundament voor ons marketing team gecreëerd. Ze is niet bang om groots te denken. Ze heeft als rust in de chaos gecreëerd en een basis structuur opgezet waar wij als team verder mee kunnen.

Willemijne van den Brink
Grafisch vormgever EXIT Toys

Jasmijn is een creatieve en gedreven marketeer die in staat is om snel de essentie van de organisatie te begrijpen en dit om te zetten in concrete en relevante communicatie plannen.

EDWIN ROOBOL
Regional Director Axis

100% een aanrader! Binnen no-time wist Jasmijn EXIT Toys eigen te maken. Jasmijn weet waar ze het over heeft en kan daardoor eenvoudig draagvlak creëren bij andere afdelingen.

Geke van der Laan
Online Marketeer EXIT Toys

Jasmijn heeft onze content een goede upgrade gegeven. Haar werkwijze is fijn en overzichtelijk. Ze brengt structuur, heeft een helicopterview en heeft ons voorzien van een hele lading handige output.

Renée van Putten
Marketeer Direct Service Groep

Vanaf dag 1 was Jasmijn in de lead en nam onder andere mij mee in de gewenste richting. Jasmijn heeft veel beweging gebracht in bij EXIT Toys, wat zowel intern als extern veel heeft opgeleverd.

Linda Cok
Sales Manager EXIT Toys

Jasmijn presteert, projecten worden opgestart en nog belangrijker: ze worden met goed gevolg afgerond. Jasmijn voert opdrachten uit en signaleert zeker ook zelf. Pro-actief, prettig en met humor.

Edwin Weiden
Account manager EXIT Toys

Met Jasmijn werken is verfrissend, relaxed en duidelijk. Ze heeft structuur en een duidelijke ‘tone of voice’ in onze uitingen gecreëerd. Iets wat we al jaren probeerden maar nu ineens makkelijk lukt!

PETRA BROUWER
EIGENAAR TARGET HOSPITALITY

De samenwerking met Jasmijn is erg energiek en leerzaam! Jasmijn brengt je op een andere denkwijze, waardoor je niet op korte termijn maar ook op lange termijn gaat denken. Ze wil alles uit een klant halen!

MARK KRUIP
EIGENAAR MARKKRUIP.NL
WAAROM WIJ MOETEN SAMENWERKEN:
01.Meer focus

Door samen een goede basis te zetten, houd jij focus en werk je gericht aan je online doelen. Door focus te houden kun jij je richten op jouw dienst en product in plaats van te verzanden in de mogelijkheden van marketing.

02.Praktisch en concreet

Ik houd niet van poespas, ik kom graag snel tot de kern en mijn daden zijn praktisch en concreet. En begrijpelijk, zelfs in Jip-en-Janneke taal als daar behoefte aan is.

03.Je houdt de controle

Samenwerken met mij betekent dat ik jou ook graag mijn kennis geef. Ik wil je meenemen in de marketingwereld waardoor je in de toekomst ook zelf aan de slag kunt, aan de knoppen kunt draaien en de controle houdt.

04.Jouw doel is mijn doel

Jouw zakelijke doelen staan bij mij voorop. Wat wil je bereiken? Spreek het uit en we werken hier samen uit. Dit kan meer omzet zijn, meer leads, maar ook meer structuur in je werk, focus houden en plannen.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met me op!
Neem contact op