FAQ

Frequently asked questions

Lees op deze pagina veelgestelde vragen die ik kreeg als freelancer. Vragen over onder andere copywriting, contentstrategie, mijn diensten, aanbod en werkwijze.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN HET INHUREN VAN EEN FREELANCE COPYWRITER EN CONTENTSTRATEEG ZOALS JIJ?
Het inhuren van een freelance copywriter en content strateeg zoals ik biedt tal van voordelen. Als freelancer ben ik flexibel en in staat om nauw samen te werken met mijn klanten, waardoor ik een op maat gemaakte contentstrategie kan ontwikkelen. Mijn expertise in copywriting stelt mij in staat om pakkende en overtuigende teksten te leveren die de doelgroep aanspreken. Door mijn focus op contentstrategie kan ik ervoor zorgen dat de content naadloos aansluit bij de zakelijke doelstellingen en de behoeften van de klant.

WELKE SOORTEN BEDRIJVEN EN ONDERNEMERS HELP JIJ MET JOUW FREELANCE COPYWRITING EN CONTENTSTRATEGIE DIENSTEN?
Als freelance copywriter en content strateeg werk ik met diverse bedrijven en ondernemers, variërend van kleine start-ups tot gevestigde merken. Mijn diensten zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar doelgerichte en resultaatgerichte content om hun online aanwezigheid te versterken.

KUN JE VOORBEELDEN GEVEN VAN PROJECTEN WAARAAN JE HEBT GEWERKT ALS FREELANCER COPYWRITER EN CONTENTSTRATEEG?
Natuurlijk! Als freelance copywriter en content strateeg heb ik samengewerkt aan uiteenlopende projecten, zoals het creëren van boeiende blogberichten, converterende productbeschrijvingen, overtuigende marketingteksten, en het ontwikkelen van contentstrategieën om de online zichtbaarheid van mijn klanten te vergroten. Op diverse pagina’s op mijn website heb ik een klantcase uitgewerkt. Bekijk bijvoorbeeld mijn klantcases op de pagina’s “marketingstrategie” en “copywriting“.

BIED JE ZOWEL STRATEGISCHE BEGELEIDING ALS HANDS-ON COPYWRITING EN CONTENTCREATIE ALS FREELANCER?
Absoluut! Als freelance copywriter en content strateeg bied ik zowel strategische begeleiding als praktische uitvoering. Ik ontwikkel de strategieën en zorg voor de creatie van overtuigende en geoptimaliseerde content die de doelstellingen van mijn klanten ondersteunt.

HOE WEET IK ZO ZEKER DAT JIJ DE JUISTE TOON VOOR MIJN TEKSTEN TE PAKKEN KRIJGT?
Als freelance copywriter en content strateeg analyseer ik grondig de merkidentiteit en de doelgroep van mijn klanten. Dit stelt me in staat om de juiste toon en stijl te bepalen die resoneert met de beoogde lezers en de gewenste merkperceptie ondersteunt.

WAAROM ZOU IK VOOR JOU MOETEN KIEZEN?
Je hoeft helemaal niets ;-). Mocht je overtuigd willen worden, dan geloof ik dat anderen beter kunnen verwoorden hoe de samenwerking verliep. Dit is een greep uit de reacties die ik in het verleden kreeg:

“Jasmijn heeft als interim manager bij EXIT Toys marketing echt een flinke duw in de juiste richting gegeven. Vanuit haar kennis en ervaring weet ze snel te schakelen op zowel strategisch als tactisch niveau. ” – Joris Aerts (E-commerce manager EXIT Toys)

“Jasmijn is planmatig, werkt hard en is creatief. Op basis van een goed overdachte strategie weet ze effectieve campagneplannen te maken. Jasmijn is een goede schrijver en levert uitnodigende content op.” – Renske van Zuijlen (Product Owner Rijnstate ziekenhuis)

“Jasmijn heeft onze content een goede upgrade gegeven. Haar werkwijze is fijn en overzichtelijk. Ze brengt structuur, heeft een helicopterview en heeft ons voorzien van een hele lading handige output.” – Renée van Putten (Marketeer Direct Service Groep)

Lees meer referenties op mijn pagina “Over Jasmijn Communicatie” of op mijn LinkedIn-pagina.

EVEN EERLIJK: WAT KOST DIT?
Mijn tarieven variëren afhankelijk van de aard en omvang van het project. Voor gedetailleerde informatie over tarieven en betalingsvoorwaarden, neem gerust contact met me op voor een persoonlijke offerte op maat.

WAT ALS MIJN VRAAG ER NIET TUSSEN STAAT?
Je kan mij altijd een mail sturen op contact@jasmijncommunicatie.nl of het contactformulier invullen op de Contactpagina.