Profileringsplan

Profileringsplan

Uitstralen wie je écht bent en de doelgroep aanspreken op een natuurlijke manier, dat is de kracht van een sterk profileringsplan. Een goede profilering wordt vaak onderschat. Door elementen zoals USP’s, doelgroep, aanbod en boodschap goed in kaart te brengen wordt jouw marketing én communicatie automatisch krachtiger. Laat mij je helpen.

✔️ Sterke basis

Wij ontwikkelen samen jouw strategie, dé basis voor marketing.

✔️ Doelgericht

Werk aan jouw doelen met behulp van jouw sterke profileringsplan.

✔️ Onderscheidend

Onderscheid je van jouw concurrenten en vertel jouw meerwaarde.

✔️ 10+ marketingervaring

Mijn jarenlange ervaring en kennis pas ik toe op jouw vraagstuk.

Deze klanten gingen je voor:

Profilering als sterke werkgever of creatieve zzp-er

KLANTCASE – Voor diverse opdrachtgevers heb ik een profileringstraject opgetuigd.
Zo heb ik samen met Mark Kruip gekeken hoe wij hem als ZZP-er sterker kunnen profileren zodat hij de doelgroep aanspreekt die hij wil ontvangen als klant. Voor DLV Advies hebben we gekeken naar het werkgeversimago – wat zijn de sterke punten, waarom wil iemand bij hen werken en waar staan zij voor? Door de sterke profilering is het voor de doelgroep direct duidelijk met wie zij in contact zijn.

De samenwerking met Jasmijn is erg energiek en leerzaam! Jasmijn brengt je op een andere denkwijze, waardoor je niet op korte termijn maar ook op lange termijn gaat denken. Ze wil alles uit een klant halen!

Mark Kruip
Eigenaar markkruip.nl

Ik weet nu hoe ik mezelf als bedrijf zie en hoe ik naar mijn klanten ben. Ik heb duidelijk wat mijn doelen zijn en hoe en wat ik in kan zetten om daar te kunnen komen door jouw vragen en sturing. Super waardevol.

Willemijne van den Brink
Eigenaar Fijne Klik

Staat binnenkort jouw review hier?

Jouw naam
Jouw functie

Laten we samenwerken!

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op via de contactpagina, of stuur een mailtje naar contact@jasmijncommunicatie of een appje naar 06 42836395.