Referenties en samenwerkingen

Huidige en eerdere samenwerkingen
Wat anderen zeggen:

Jasmijn is inhoudelijk sterk, maakt nieuwe materie snel eigen, denkt proactief mee en geeft op een prettige manier feedback. Bij Jasmijn heb ik altijd het fijne gevoel dat het goedkomt.

Kim Krol
Marketeer bij CCV

Jasmijn staat open voor nieuwe ideeën en draagt deze ook graag aan. Ze is gewoon een heel fijn en enthousiast persoon met een energieke uitstraling.

Marloes Dinnissen
Content Marketeer bij CCV

Jasmijn heeft als interim manager bij EXIT Toys marketing echt een flinke duw in de juiste richting gegeven. Vanuit haar kennis en ervaring weet ze snel te schakelen op zowel strategisch als tactisch niveau

Joris Aerts
E-commerce Manager

Vanaf dag 1 was Jasmijn in de lead en nam onder andere mij mee in de gewenste richting. Jasmijn heeft veel beweging gebracht in bij EXIT Toys, wat zowel intern als extern veel heeft opgeleverd.

Linda Cok
Sales Manager bij EXIT Toys

100% een aanrader! Binnen no-time wist Jasmijn EXIT Toys eigen te maken. Jasmijn weet waar ze het over heeft en kan daardoor eenvoudig draagvlak creëren bij andere afdelingen.

Geke van der Laan
Online Marketeer bij EXIT Toys

Onze samenwerking was zeer positief. Met name in de hands-on mentaliteit, zonder aarzeling. Daamaast een positieve bijdrage aan de sfeer, en meer verbinding tussen Sales en Marketing.

Anoniem
EXIT Toys

Jasmijn presteert, projecten worden opgestart en nog belangrijker: ze worden met goed gevolg afgerond. Jasmijn voert opdrachten uit en signaleert zeker ook zelf. Pro-actief, prettig en met humor

Edwin Weiden
Account Manager bij EXIT Toys

Jasmijn heeft het fundament voor ons marketing team gecreëerd. Ze is niet bang om groots te denken. Ze heeft als rust in de chaos gecreëerd en een basis structuur opgezet waar wij als team verder mee kunnen.

Willemijne van den Brink
Grafisch vormgever bij EXIT Toys

Onze samenwerking was zeer positief. Met name in de hands-on mentaliteit, zonder aarzeling. Daamaast een positieve bijdrage aan de sfeer, en meer verbinding tussen Sales en Marketing.

Anoniem
EXIT Toys

Jasmijn heeft onze content een goede upgrade gegeven. Haar werkwijze is fijn en overzichtelijk. Ze brengt structuur, heeft een helicopterview en heeft ons voorzien van een hele lading handige output.

Renée Putten
Marketeer bij Direct Service Groep

Jasmijn is een creatieve en gedreven marketeer die in staat is om snel de essentie van de organisatie te begrijpen en dit om te zetten in concrete en relevante communicatie plannen.

Edwin Roobol
Rregional Director AXIS

Jasmijn is planmatig, werkt hard en is creatief. Op basis van een goed overdachte strategie weet ze effectieve campagneplannen te maken. Jasmijn is ook een goede schrijver en levert uitnodigende content op.

Renske van Zuijen
Online Marketeer bij Direct Service Groep

Jasmijn weet als geen ander een nieuw project direct naar zich toe te trekken en structuur te geven. Ze durft hiervoor de juiste, kritische vragen te stellen zonder de menselijke kant uit het oog te verliezen.

Joost van der Velde
Manager PM bij PowerKraut

Ik heb de samenwerking met Jasmijn als zeer prettig ervaren. Ze kan snel schakelen en weet goed van “losse ideeën” een duidelijk geheel te maken. Ook kun je heel fijn, zomaar wat tegen haar aan houden en inhoudelijk  sparren. Jasmijn is helder in haar communicatie, ook qua verwachtingsmanagement.

Floortje Schimmel
Marketeer bij CCV

Ik heb Jasmijn ervaren als een zeer gedegen, hard werkende en flexibele marketing consultant. Ze weet complexe communicatietrajecten te coördineren. Ze is communicatief sterk en staat altijd open om verder te leren.

Sasja Bouwman
CEO Improve Digital Marketing

Met Jasmijn werken is verfrissend, relaxed en duidelijk. Ze heeft structuur en een duidelijke ‘tone of voice’ in onze uitingen gecreëerd. Iets wat we al jaren probeerden maar nu ineens makkelijk lukt!

Petra Brouwer
Eigenaar Target Hospitality

Jasmijn bracht niet alleen expertise en professionaliteit, maar ook een unieke dynamiek die moeilijk te vervangen is. Haar bijdrage was van onschatbare waarde. Jasmijn is niet alleen een getalenteerde professional, maar ook een waardevolle aanwinst voor elk team dat het voorrecht heeft met haar samen te werken.

Guido Voorbij
Marketing Manager bij CCV

Jasmijn zegt wat ze doet. Ze luistert goed naar je wensen. Op basis hiervan wordt een route uitgestippeld en zo weet je als klant precies wat je kunt verwachten. Ik heb onze samenwerking als zeer prettig ervaren.

Tom Liebrand
Business development manager Arbor

Jasmijn is een fijne sparringspartner. De samenwerking ging helemaal vanzelf. Jasmijn weet van aanpakken, toont initiatief en er is veel werk verzet in weinig tijd.

Johan Schoonderbeek
Marketing Manager bij Covadis

Jasmijn pakt snel dingen op en kan perfect qua content aansluiten op de noden van jouw onderneming.

Dieter Knockaert
Marketeer bij CCV

Jasmijn is snel, flexibel en meedenkend. Ik houd van het gestructureerd werken. Altijd ruimte & tijd om te sparren

Manon ten Ronde
Marketeer bij CCV

Ik raad Jasmijn zeker aan bij andere partijen. Zo snel in executie modes komen en doorpakken op belangrijke marketing onderwerpen.

Lucas de Clerq
CEO a.i. Arbor Media
Laten we samenwerken!