Training ChatGPT

Online ChatGPT Copywriting Training

Leer hoe je zélf sterke teksten schrijft met hulp van ChatGPT tijdens de online training. De volgende datum wordt binnenkort bekend gemaakt.

Wat is ChatGPT?

ChatGPT is een geavanceerd taalmodel ontwikkeld door OpenAI. Het helpt jou bij het schrijven van sterke teksten door creatieve ideeën te genereren, pakkende zinnen te formuleren en algehele schrijfvaardigheden te verbeteren. Als een krachtige schrijfassistent produceert dit taalmodel snel en efficiënt content, waardoor het een waardevolle tool is voor diegenen die op zoek zijn naar inspiratie en ondersteuning bij het schrijfproces.

(En ja, deze tekst is geschreven met behulp van ChatGPT. Binnen 5 seconden stond deze alinea online!)

Bespaar tijd:
Schrijf snel en efficiënt teksten. Laat ChatGPT voor je werken.

 Creatieve inspiratie:
in 1 minuut 100 nieuwe ideeën. Met de juiste prompts krijg je de beste ideeën.

 Doei schrijversblok:
Ga sneller de drempel over om te starten, ChatGPT doorbreekt creatieve blokkades.

Verbeter jouw schrijfkwaliteit:
ChatGPT verfijnt jouw teksten wat leidt tot een hogere kwaliteit teksten.

Wat kun je verwachten?

 • Het schrijven van waardevolle Prompts
  Krijg hands-on tips voor het schrijven van effectieve prompts om de gewenste output te krijgen. Leer de kunst van het formuleren van vragen en instructies.
 • Het beoordelen van de output
  Ontwikkel vaardigheden om de gegenereerde tekst te beoordelen en te begrijpen. ChatGPT is niet de waarheid, leer hoe je dit eerlijk beoordeeld.
 • Het personaliseren van de output
  Leer hoe je de gegenereerde tekst personaliseert en aanpast aan jouw eigen stijl en doelgroep. Maak de output uniek en relevant voor jouw specifieke doeleinden.

Wat zeggen anderen?

“Ik werd meteen heel enthousiast en wilde de rest van de dag oefenen met ChatGPT, want er ging een wereld voor me open!”

Sarah Kuypers - sarahkuypers.nl

“Jasmijn heeft kennis over ChatGPT die echt verder gaat dan hoe schrijf ik een basis blog of kom ik tot een goede prompt.”

Melinda Thomas - Buromel.nl

Praktische details

 • DatumBinnenkort een nieuwe - schrijf je in de op de wachtlijst (onderaan de pagina)
 • Duur:1 uur
 • Locatie:Online. Na betaling ontvang je de link om de livesessie te volgen.
 • Investering:€ 79,- (excl. btw)

Waarom ik dit jou kan leren…

Ik ben Jasmijn, al meer dan 10 jaar actief als marketeer, contentstrateeg en copywriter. Sinds de populaire opkomst van ChatGPT heb ik mij direct verdiept in deze technologie.

Met onder andere een ChatGPT-certificaat van Beeckestijn Business School op zak én veel praktijkervaring durf ik het aan om mijn kennis aan jou over te dragen. Ik ervaar zelf zóveel gemak van deze technologie dat ik deze graag met je deel.

Wil je meer weten over mij? Bekijk hier mijn LinkedIn-profiel.

Schrijf je in op de wachtlijst

De ChatGPT training kan niet geretourneerd worden. Door op ‘Betalen’ te klikken, stem je namelijk in met directe levering en zie je af van jouw herroepingsrecht.