Webinar – de basis van jouw Instagram strategie

Word Instagram ready voor 2021!

We helpen je met een plan, inspiratie en structuur voor jouw Instagram inzet in 2021!

Wist je dat je door te werken met een gedegen strategie- en contentplan je 2021 (bijna) met twee vingers in je neus op Instagram overleefd? Oké, niet helemaal ;-), maar we willen je wel graag de meerwaarde van een doordacht plan duidelijk maken. Zorg dat je nu alvast begint met na te denken over je doelen op Instagram in 2021. En wij helpen je in onze gratis webinar ‘Instagram Ready voor 2021’.

Kirsten en Jasmijn zijn een dynamisch duo die volgens de reviews “alle aspecten van Instagram waar je als ondernemer of bedrijf rekening mee moet houden in één uur samenvatten”.

Dit is wat anderen zeiden
“Ze hebben allebei een fijne en duidelijke manier van uitleggen” en “ze geven een goede inkijk in de wereld van Instragram strategie en geven je de tools om goed na te denken over hoe goed om te gaan met Instagram.”

100 mensen gingen je voor
Er gingen al een tal van mensen je voor om binnen 1 uur de ins- en outs te leren rondom Instagram. Leer de nieuwste trends, de valkuilen en de inhaakmomenten van 2021 kennen. We brengen structuur, een strategie en een frisse blik op je eigen Instagram account en zorgen dat je na dit uur direct zelf aan de slag kunt.

Doe je mee?
De volgende webinar is op donderdag 26 november om 20.00uur.
Opgeven kan via onderstaande link (website van Kirsten):

Geef je op!

Inhoud gratis webinar:

Strategieplan

Waarom werken met een strategieplan en hoe stel je deze op?

Contentplanning

Alle handvatten en voordelen om te werken met een contentplanning.

Hoe doe je een gedegen hashtag onderzoek en schrijf je een goede post?

Trends

Wat zijn de trends voor 2021? Hoe zet je Reels en IGTV in?

Over de sprekers:

Ik ben Kirsten Boerrigter en help sport bedrijven aan meer online zichtbaarheid door middel van Instagram. Ik ben een echte Social Media Junkie en duik met alle liefde in alle trends en ontwikkelingen omtrent social media, zodat ik dat kan toepassen in jouw online strategie. Mijn liefde voor social media/online marketing combineer ik met sport.

Kirsten Boerrigter
Social Media Junkie

Ik ben Jasmijn Kruese en ik help ondernemers met het bereiken van hun online doelen en successen. Met mijn jarenlange ervaring in de online branche weet ik met veel praktijkvoorbeelden grote marketingvragen om te zetten naar een concreet advies én actieplan. Ik zorg ervoor dat je direct aan de slag kunt en resultaat ziet.

Jasmijn Kruese
Jasmijn Communicatie