Whitepaper 25 prompts

25 prompts voor creatieve content

Wil je direct jouw content naar een hoger niveau tillen én ChatGPT beter begrijpen? Download dan nu mijn gratis whitepaper waarin je 25 prompts ontvangt voor creatievere content.

Je ontvangt direct te gebruiken prompts voor onder andere klantverhalen, eventmarketing, SEO, videomarketing, podcast ideeën, interactieve content, outlines voor blog en e-mailcampagnes. Laat hieronder jouw e-mailadres achter en de prompts ontvang je direct in jouw inbox!

Ontvang gratis 25 prompts

ChatGPT-training op maat:

ONLINE TRAINING

Ben je freelancer, creatief en wil je voor jouw eigen onderneming ChatGPT praktisch en snel inzetten? Volg dan mijn online training waarbij ik je veel bruikbare tips geef.  Je leert alles over de voorbereiding, de toepassing en het beoordelen en personaliseren van de output. Ook ontvang je een werkboek boek als naslagwerk.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN
INCOMPANY TRAINING

Wil je met het hele team naar een hoger niveau en ChatGPT op dezelfde manier inzetten? Ik verzorg graag een incompany training op jouw locatie. Met een aantal deelnemers nemen we de basis én dat stapje extra door. Deze training zit vol met praktische tips en kan afgestemd worden op jouw specifieke uitdaging.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN
1-OP-1 SPARMOMENT

Spar samen met mij tijdens dit online ChatGPT-uur.  We sparren een uur, je kunt me alles vragen over de inzet van ChatGPT voor copywriting. Ik leer je de basis van prompten, inspiratie zoeken én het personaliseren van de output. Je eindigt dit uur met een concreet advies én heel veel kennis. Je kunt daarna verder zelf aan de slag.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN